INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Record, trădare şi nebunie » Mourinho pregăteşte o ofertă de 150 de milioane de euro pentru un star al Barcelonei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 10:46

Englezii de la The Sun anunţă că Manchester United este pregătită să dea încă o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor, ţinta lui Jose Mourinho fiind Luis Suarez, atacantul Barcelonei. Suma vehiculată ajunge la 150 de milioane de euro.

Deşi a cheltuit enorm în această vară prin aducerea unor jucători precum Pogba, Mkhitaryan şi Bailly, la care se mai adaugă şi Ibrahimovici, venit liber de contract, trupa de pe Old Trafford nu a avut randamentul scontat, clasându-se pe poziţia a opta în Premier League, după 10 etape disputate.

Acest fapt pare că-l va determina pe antrenorul portughez să investească din nou masiv anul viitor pentru câştigătorul Ghetei de Aur din sezonul trecut, care va împlini 30 de ani în luna ianuarie şi nu şi-a reînnoint contractul cu catalanii până acum, aşa cum au făcut Messi şi Neymar, actuala înţelegere încheindu-se în 2019.

Pe lângă valoarea incontestabilă a vârfului uruguayan, "The Special One" mizează şi pe faptul că acesta se va adapta cu uşurinţă la jocul din Anglia, acolo unde a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate în tricoul lui Liverpool, marea rivală a celor de la United.

Cu toate acestea, clubul de pe Old Trafford va avea parte de concurenţă, Pep Guardiola monitorizându-l şi el cu atenţie pe Suarez în această perioadă, în ciuda faptului că echipa sa are cel mai bun atac din Premier League, la egalitate cu Liverpool, cu 23 de goluri, 7 dintre acestea fiind reuşite de Kun Aguero.

Luis Suarez a fost adus la Barcelona în 2014, catalanii plătind 80 de milioane de euro celor de pe Anfield. În această perioadă, uruguayanul a strâns cifre impresionante, cu 94 de goluri şi 56 de assist-uri în 110 apariţii.

sursa: thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează