INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGI 2

Refuză Europa! » Bradford vrea doar trofeul Cupei Ligii în finala de azi cu Swansea

Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:34

Dacă participarea în Europa League va presupune cheltuirea unor bani, preşedintele clubului din liga a 4-a, Mark Lawn, e decis să cedeze locul altei echipe.

Bradford City şi-ar putea îmbogăţi azi palmaresul cu un al doilea trofeu, după Cupa Angliei cucerită acum 102 ani, în 1911. Dar şefii clubului tremură la gîndul că echipa lui Phil Parkinson va trebui să reprezinte Albionul în Europa League, în cazul unui triumf în finala Cupei Ligii cu Swansea.

În preliminariile competiţiei, participantele trebuie să cam scoată bani din buzunar pentru a-şi acoperi cheltuielile, iar preşedintele Mark Lawn nu vrea să audă despre aşa ceva: "Eu n-am de gînd să plătesc ca să joc în Europa. Sigur, în faza grupelor sînt recompense frumoase, dar noi sîntem o trupă din liga a 4-a şi nu vom ajunge acolo. Nu vreau să avem din nou dificultăţi financiare, deci vom ceda locul unei formaţii din Premier League".

Lawn ştie ce spune. Fosta echipă a lui Dan Petrescu (2000-2001) a avut probleme mari cu banii după retrogradarea din Premier League, în 2001. A fost plasată sub administraţia statului în două rînduri şi a coborît încă două divizii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catta81k1
catta81k1  •  24 Februarie 2013, 15:13
Postat de a..z pe 24 Februarie 2013, 03:47

Bradford sau Swansea? Important este că se mai bucură și alții de câștigarea unui trofeu major în Anglia.

macar acolo se intampla si mai sunt sanse sa se mai intample....pe cand la noi in cupa Hotiei...pana si la semifinale avem capi de serie....

a..z
a..z  •  24 Februarie 2013, 03:47

Bradford sau Swansea? Important este că se mai bucură și alții de câștigarea unui trofeu major în Anglia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează