INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA ACUZĂ FIFA

"Refuzul faţă de tehnologia video e de neînţeles"

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Giancarlo Abete a lansat un atac dur la adresa forului suprem mondial. Preşedintele Federcalcio deplînge decizia International Board de a respinge introducerea tehnologiei video: "Nu facem opinie separată, dar la nivelul campionatelor de top există o presiune din partea opiniei publice de a da un sens justiţiei sportive".


Şeful federaţiei italiene a explicat: "Există riscul de a subevalua situaţii generatoare de tensiuni şi de deziluzii publice. Este timpul să oferim semnale de înnoire, măcar parţiale. Nu trebuie să schimbăm regulile jocului în cîteva minute, ci doar să experimentăm. Lumea nu înţelege această rigiditate la nou şi refuzul de a face teste este un fapt negativ. Decizia International Board dă un mesal foarte clar: nu e voinţă politică şi sportivă pentru accesul tehnologiei video în zone care ar putea fi reziduale şi nu strategice. Şi aici vorbim despre fazele litigioase petrecute pe linia porţii, nu de judecarea situaţilor după reluările TV".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  07 Aprilie 2010, 16:06

cum sa fie de acord cu tehnologia video?fifa si uefa sunt cei mai mari hoti din fotbal.ei taie si spanzura.cum sa-si taie singuri craca de sub picioare?

 •  08 Martie 2010, 19:20
Postat de pe 08 Martie 2010, 16:21

La CM din 1986...nu o fo 11 m...ci hentul lui maradona din finala...cu Anglia.

Aia n-o fost finala mai...

 •  08 Martie 2010, 16:21

La CM din 1986...nu o fo 11 m...ci hentul lui maradona din finala...cu Anglia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează