INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEMIFINALE, TUR Z REAL MADRID - ATLETICO MADRID 3-0

Regele Cristiano I bate toate recordurile » 400 de goluri în 8 ani la Real!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 10:07

Ronaldo, al doilea meci la rând cu hat-trick în Champions, are 104 reușite numai în Ligă. ”Zeul Campionilor”, a titrat cotidianul lusitan O Jogo.

În aprilie, lumea intrase ușor în panică. Șase meciuri, șapte luni, 197 zile, Cristiano nu marcase în Liga Campionilor. Ce e cu el? Portughezul își schimbase programul, pregătirea, nutriția, totul pentru a intra în formă în ultima parte a sezonului. Cea mai importantă, atunci când se decid trofeele. Și iată-l acum ca o rachetă!

"Echipa a fost fenomenală cu Atletico. Eu am avut doar șansa de a marca. Am făcut toți un meci complet"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

8 goluri în 3 meciuri

Pe 21 aprilie, a luat-o de la capăt, în același ritm amețitor. Două goluri în turul "sferturilor", la Munchen. Hat-trick pe "Bernabeu", în manșa secundă cu Bayern. Iar aseară, încă o triplă la 3-0 în semifinala cu Atletico! Ronaldo, 8 reușite în ultimele 3 partide, e o mașină de goluri, care bate orice statistică și face recordurile să dispară de la o zi la alta.

8 goluri a marcat Cristiano Ronaldo la ultimele 12 șuturi din Liga Campionilor (66% reușite)

Balonul de Aur 2016 are deja 400 de goluri (389 de meciuri; 107 pase decisive) în toate competițiile în 8 sezoane pe "Bernabeu", 104 numai în Champions League (88 la Madrid). Și este primul fotbalist care depășește bariera celor 50 de goluri în meciurile Ligii cu eliminare directă (52).

2este numărul hat-trick-urilor la rând ale lui CR7 în meciuri eliminatorii din Champions: record

"Are golul în sânge. E unic"

10 goluriare Cristiano în acest sezon de CL; aproape că l-a ajuns pe Messi, liderul actual (11)

"Cristiano es el amo", a titrat As pe copertă. "Cristiano e șeful". O Jogo a mers mai departe: "Zeul Campionilor". Concluzia lui Zinedine Zidane: "Ronaldo are golul în sânge. E un jucător unic". 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează