INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA 1-1

Revoluția lui Koeman continuă! Meciul cu Sevilla, terminat cu patru jucători U23 în teren

Barcelona - Sevilla 1-1
Barcelona - Sevilla 1-1

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 13:02 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:10

Antrenorul olandez a schimbat radical echipa umilită de Bayern, scăzând cu aproape 4 ani media de vârstă a Barcelonei. A acuzat însă oboseala și ratările lui Griezmann.

Primul crash-test pentru noua echipă a lui Ronald Koeman a scos la lumină slăbiciunile și limitele Barcelonei. Sevilla nu doar că a condus și a scos un egal pe Camp Nou (1-1), după zece eșecuri la rând!, ci i-a chinuit pe catalani, dovedind că deținătoarea Europa League ar putea fi candidată la titlu în LaLiga. Presingul agresiv și avansat a incomodat clar construcția blaugrana, mai ales în repriza secundă, când a amintit, uneori, de epoca Quique Setién, traseele funcționând anevoios. Chiar și așa, victoria era posibilă, dar lui Messi i s-a refuzat în prelungiri un controversat penalty.

„Bătrânii” Messi și Piqué

Koeman a găsit și alibiuri pentru primul pas greșit. În primul rând oboseala, după trei meciuri în doar o săptămână, în condițiile în careBarça a jucat la Vigo mai mult de o repriză în "zece" și a reluat mai târziu antrenamentele. Apoi ineficiența în fața porții, care l-a afectat pe Griezmann: "La calitățile lui, trebuia să dea un gol din două ocazii", s-a plâns Ronald, ce acuză și că "am pierdut multe mingi". O bilă albă e creșterea lui Coutinho, autorul golului, schimbat în bine de Bayern. Și una neagră, accidentarea lui Jordi Alba, care i-a prilejuit debutul lui Dest, abia adus de la Ajax.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mutări spectaculoase la Juventus » Pleacă Douglas Costa, vine Chiesa!

Alarmă pentru Lucescu! Ultrașii Kievului vor putea intra la meciuri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  05 Octombrie 2020, 13:42

Sevilla are echipă solidă. Să vedem dacă va rezista într-o luptă la titlu cu Real, Barca și Atletico Madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează