INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Rio Ferdinand îi atacă pe rivalii de la City: "Cum să joci aşa pe teren propriu? Dacă nu ataci, măcar să accepţi jocul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Fundaşul lui Manchester United, Rio Ferdinand, critică maniera în care jucătorii rivalei City au tratat derby-ul de la mijlocul săptămînii, încheiat 0-0, şi spune că Sir Alex Ferguson nu a acceptat niciodată din partea elevilor săi o astfel de interpretare tactică într-un meci atît de important.

"Cum City a evoluat pe teren propriu, ne aşteptam să iasă la atac sau, cel puţin, să accepte jocul. Dar nu a fost deloc aşa. Stăteau în propria jumătate şi aşteptau ca noi să venim peste ei. Managerul nostru nu ne-ar permite vreodată să jucăm aşa. De aceea a şi avut atîtea performanţe de-a lungul carierei. Niciodată nu ne-ar încuraja să prestăm un astfel de fotbal, să nu ne exprimăm şi să nu atacăm", a comentat Ferdinand, referindu-se ulterior la motivele din cauza cărora City a ales o asemenea strategie:

"Mancini e italian, are stilul lui de a trata meciurile. Dacă el crede că aşa va avea succes la City, foarte bine. Eu nu pot decît să vorbesc în calitate de jucător al lui United. City are fotbalişti cu fler, cum ar fi David Silva, Adam Johnson sau Carlos Tevez, aşa că mă surprinde stilul pe care îl au".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează