INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Risc Real: Zidane! Cutremurul începutului de an la Madrid » Va rezista Zizou ca șef al lui Ronaldo?

Zidane a pregătit-o 42 de meciuri pe Real Madrid Castilla, reușind 18 victorii și 12 remize. La prima echipă îl va avea secund pe Santiago Solari // Foto: Guliver/GettyImages
Zidane a pregătit-o 42 de meciuri pe Real Madrid Castilla, reușind 18 victorii și 12 remize. La prima echipă îl va avea secund pe Santiago Solari // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 00:00

Consilier, director sportiv, tehnician la juniori, secundul lui Ancelotti, antrenor la echipa B și, de ieri, șeful lui Cristiano Ronaldo. Zizou a urcat în 5 ani la clubul blanco, însă va rezista sus? 

"La An Nou, antrenor nou" e mai nou deviza la Real. Doar 3 zile a mai durat agonia lui Benitez în 2016, demis de președintele Perez. Egalul de duminică, 2-2 la Valencia, ce aruncă Madridul la 4 puncte de liderul Atletico, i-a semnat definitiv sentința lui Rafa.

Astfel că, aseară, în ședința de urgență de pe " Bernabeu", s-a decis înlocuirea lui cu Zidane, antrenorul de la Real Castilla.

Ancelotti a pățit la fel

S-a repetat scenariul debarcării lui Ancelotti. După eliminarea în semifinalele Ligii, cu Juventus, directorul sportiv Emilio Butragueno a ocolit discuția despre viitorul italianului. "Echipa a oferit o imagine bună, trebuie să avem multă liniște", a răspuns, după meciul de pe "Mestalla", oficialul blanco la întrebarea ziariștilor "Va fi dat afară Benitez marți, cînd e Adunarea Generală la Real?".

ZZ, locul 2 în D3

Liniștea dinaintea furtunii. Schimbarea era inevitabilă, fanii contestîndu-l în ultimele săptămîni și vestiarul, în frunte cu Ronaldo, susținînd "campania împotriva mea", Benitez dixit. Dar Perez pariază riscant pe Zizou, care în ultimii cinci ani a urcat toate treptele la Real: de la consilier și director sportiv la tehnician la juniori, secundul lui Ancelotti și apoi antrenor la Castilla, echipa de rezerve. Cu care a terminat pe 6 în sezonul trecut din Segunda B (D3), iar acum este pe locul 2, la 4 puncte de lider.

Adulat antedemitere!

Ironia soartei face ca Benitez să-și termine aventura la Real acolo unde fanii îl iubesc cel mai tare! Pe Mestalla, suporterii Valenciei i-au mulțumit printr-un banner "pentru cei mai frumoși ani din viață", în timp ce pe Bernabeu nu a fost meci în ultima vreme ca Rafa să nu fie fluierat. Nici un jucător madrilen nu l-a îmbrățișat duminică pe antrenorul spaniol după ce Bale a făcut 2-1!

"Zidane va fi un antrenor mare și sigur va ajunge la Real Madrid. A fost jucătorul meu emblematic și a schimbat istoria clubului"
Florentino Perez, președinte Real, pe 18 decembrie

25 de meciuria rezistat Benitez pe banca lui Real, tot atîtea cîte a pregătit-o și pe Inter în 2010

2-2 e scorul ultimului meci al lui Zidane la Real Castilla, tot duminică, în deplasare, cu La Roda

Va confirma Zidane ca antrenor la Real Madrid?

DA
NU

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close