INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Riscă închisoarea? Decizie-șoc a Instanței din Barcelona » A respins apelul lui Messi în privinta anchetei pentru fraudă de 4,1 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 11:34

Leo Messi are mari probleme cu justiția din Spania. Instanța din Barcelona a respins apelul avocaților starului argentinian.

Așadar, Messi e nevoit să vină în fața judecătorilor pentru a da explicații în legătura cu posibila fraudă de 4,1 milioane de euro.

Înalta Curte din Barcelona susține că are probe care îl incriminează pe Messi. Acesta ar fi beneficiat de pe urma acțiunilor unei rețele de companii care lucrau pentru a frauda statul.

Messi e obligat să discute cu magistrații, indiferent dacă el știa sau nu cu ce se ocupă acele companii. Decizia atrage continuarea investigațiilor în ceea ce-i privește pe Messi și pe tatăl său pentru infracțiuni de fraudă produse în anii 2007, 2008 și 2009.

El Pais a publicat niște date prin care Messi ar fi creat firme care s-ar fi ocupat de drepturile de imagine ale sale. Astfel, această rețea i-ar fi permis să plătească taxe mult mai mici decît ar fi fost cazul pentru contracte mari.

Deși Avocatul Poporului a cerut ca Messi să fie achitat, Fiscul spaniol a insistat pentru ca această anchetă să continue. Presa din Spania susține că starul argentinian riscă 5 ani de închisoare. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
benaflek
benaflek  •  12 Iunie 2015, 20:02

eu cred ca agentii lui au facut o manarie ca el saracu nu stie sa numere atatea meleoane.lui sa i arati o minge si ai scapat de el. e dus de pe lumea asta

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Iunie 2015, 14:20

daca a furat desi are bani ca nu mai stie ce face cu ei ,sa duca *** la puscarie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mixmax
mixmax  •  11 Iunie 2015, 13:02

daca justitia ar fi la fel pt. toata lumea atunci n-ar scapa fara puscarie. Dar cel mai probabil judecatorii or sa-l arda cel mult pe tac-su si-l iarta pe pitic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează