INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S-AU ÎNCINS SPIRITELE LA BAYERN

Robben a sărit la gîtul lui Lahm!

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Moment tensionat, ieri, la antrenamentul lui Bayern Munchen. Un duel pentru balon între Robben şi Lahm era cît pe ce să se transforme într-o bătaie în toată regula.

Ce s-a întîmplat? În timpul jocului şcoală, Lahm a intrat prin alunecare pentru a-l deposeda pe colegul său olandez. Dar ceva mai dur decît de obicei şi olandezul s-a enervat brusc. S-a ridicat, i-a pus mîna-n gît neamţului (foto), după care a început să gesticuleze.

Lahm a încercat să replice, numai că au intervenit prompt coechipierii, în frunte cu Olici şi cu căpitanul Mark van Bommel. "Astfel de clinciuri se petrec des la antrenamente. Asta nu înseamnă însă că atmosfera e proastă la noi", şi-a apărat Van Bommel coechipierii. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează