INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Roberto Mancini refuză provocările din Asia: "Fotbalul adevărat se joacă în Europa!" » Ce echipă legendară și-ar dori să preia italianul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 martie 2017 22:51

Fără echipă după despărțirea de Inter, Roberto Mancini, 52 de ani, a vorbit despre planurile sale de viitor, recunoscând că naționala Italiei este ținta finală.

După experiențele din Serie A, Premier League și Superliga Turcă, fostul atacant al Sampdoriei exclude varianta unei mutări în China, însă recunoaște că se gândește la o aventură în Scoția, la Celtic Glasgow.

13 trofeeare Mancini în total în cei 16 ani de antrenorat

"Pe viitor îmi doresc să antrenez «Squadra Azzurra». Pregătirea naționalei țării tale este încununarea carierei pentru oricare antrenor, dar momentan mă concentrez asupra muncii la echipele de club. Nu voi merge în China. Am primit oferte bune, însă am refuzat, evident. Pentru mine Europa este locul fotbalului adevărat. Spania sau Franța par variante interesante, în Anglia am antrenat deja", a recunoscut fostul tehnician al lui Manchester City.

5 echipea pregătit Roberto Mancini în cariera sa: Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City și Galatasaray, reușind să câștige cel puțin un trofeu cu fiecare grupare

"Fanii scoțieni sunt cei mai buni din lume, îi iubesc! Într-un fel ar fi interesant să vedem Celtic și Rangers în Premier League, însă nu cred că se va întâmpla asta, ar coincide cu sfârșitul fotbalului scoțian. Vreau să mai adaug ceva... Dacă Celtic ar construi o echipă competitivă, având prezențe constante în Champions League, mi-aș dori să antrenez echipa asta într-o bună zi", a declarat Mancini, indicând faptul că triumful în Scottish Premiership a devenit o simplă formalitate pentru "celți".

sursa: sundaypost.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close