INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Un campion mondial critică decizia lui Messi de a fugi în Arabia Saudită: „Indiferent cine ești, trebuie să ai respect”

Robert Pires a comentat „fuga” lui Lionel Messi de la PSG. Foto: Imago
Robert Pires a comentat „fuga” lui Lionel Messi de la PSG. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 21:15 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 22:54

Robert Pires (49 de ani), fostul jucător al celor de la Arsenal, este prezent la București, unde va evolua la Gala Mihai Neșu. Mijlocașul care a jucat în Franța pentru Metz, Marseille și Reims a comentat decizia lui Lionel Messi, vedeta lui PSG, de a pleca în Arabia Saudită fără acordul clubui.

Campionul mondial cu Franța în 1998 l-a taxat pe Lionel Messi și a precizat că PSG merită mai mult respect din partea argentinianului.

Ilie Dumitrescu, intermediar la vânzarea FCSB: „Au negociat și pentru Palat! Când să ajungem la întâlnire, îmi vine notificare: «Vreau 40 de milioane de euro!»”
FCSB
Ilie Dumitrescu, intermediar la vânzarea FCSB: „Au negociat și pentru Palat! Când să ajungem la întâlnire, îmi vine notificare: «Vreau 40 de milioane de euro!»”

VIDEO. Robert Pires: „Suspendarea lui Messi e o decizie foarte bună”

„Cred că decizia de a-l suspenda pe Messi este una foarte bună. Este vorba de respect față de club, față de fani și față de coechipieri. Messi e cel mai bun jucător din lume, dar aici e vorba doar de respect. OK, PSG este campioană, dar nu oficial, așa că, indiferent dacă ești Neymar, Mbappe sau Verrati, trebuie să ai respect față de acest club”, a transmis Roberto Pires.

Robert Pires: „Vreau ca Arsenal să câștige titlul în Premier League”

Dublu campion al Premier League cu Arsenal în 2002 și 2004, Robert Pires le ține pumnii „tunarilor” în lupta pentru un nou titlu după 19 ani.

„M-aș bucura să câștige Arsenal campionatul, chiar dacă este dificil. Totuși, cea mai mare bucurie pentru mine rămâne că vor putea evolua din nou în Champions League. Pentru echipă este vital să lupte până în ultimul moment pentru trofeul de campioană. La ce joc au prestat cu Arteta merită titlul”, a mai spus Robert Pires.

Citește și alte știri:

Începe reconstrucția la Craiova » Cum arată lista neagră a lui Neagoe și Rotaru

Ce pensie alimentară plătește Victor Pițurcă pentru băiatul pe care îl are cu Vica Blochina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează