INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Robinho nu mai revine la City!

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Pînă la vară, Robinho e împrumutat de Manchester City lui FC Santos. Dar, potrivit cotidianului Daily Mail, brazilianul s-a hotărît deja: nu mai revine la City!

 

Daily Mail a aflat că Robinho şi-a vîndut casa din Manchester, maşina, un Lamborghini, şi şi-a dus absolut toate lucrurile acasă, în Brazilia. Totodată, el le-ar fi spus impresarilor să-i găsească o altă echipă, în afara Angliei. "Decît să mă întorc la City, în ultimă instanţă rămîn la Santos", a spus atacantul în vîrstă de 26 de ani, care se simte foarte bine la noul său club.

El a marcat în toate cele trei partide disputate de la întoarcerea în patrie, ba în ultima dintre acestea, 6-3 cu Bragantino, a reuşit o "dublă".

Robinho a fost transferat de City de la Real Madrid, în 2008, pentru suma de 43 de milioane de euro .

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
buligadanny
buligadanny  •  20 Februarie 2010, 12:31

nu a fost teapa.. robinho e un jucator foarte tehnic si cu multe calitati,doar k echipa e plina de vedete si nu merge jocu deloc.

pipitahiguain
pipitahiguain  •  20 Februarie 2010, 11:56

cea mai mare teapa :)) 43 mil

Vezi toate comentariile (2)
Comentează