INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEPLĂTIT LA SANTOS

Robinho obligat să revină la City!

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

A fugit din Anglia ca să scape de Roberto Mancini, dar după mai puţin de două luni deja regretă că s-a întors în Brazilia! Robinho a jucat pînă acum gratis la Santos, care a uitat să-i achite pînă acum vreun ban pentru salariu. Atacantul plecase sub formă de împrumut pînă la finele sezonului cu condiţia ca Santos să-i suporte contractul avut la Manchester City, adică 180.000 de euro lunar.

 

Santos acceptase afacerea, reuşind să încheie trei acorduri de sponsorizare cu firme care urmau să-şi recupereze banii din folosirea imaginii jucătorului. Contractele cu Seara şi Volkswagen încă nici n-au fost semnate, iar despre cel de-al treilea, antamant, nu se mai ştie nimic. Cum din încasările pe bilete la meciurile de pe teren propriu, unde asistă în medie 10.000 de fani, nu strînge decît cel mult 70.000 de euro, clubul brazilian are şanse infime să-l poată plăti.

 

Aşa că Robinho se pregăteşte să revină la Manchester, mai ales că recent a achitat 2,2 milioane de euro chiria pînă în ianuarie 2011 pentru vila sa din Cheshire. Mai trebuie acum să-l convingă şi pe Mancini, pe care-l criticase dur înaintea plecării, că merită să fie titular. Altfel, visul de a merge la Cupa Mondială din Africa de Sud e definitiv ruinat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2010, 14:31

n-as crede ca numai 180.000 euro are salariul lunar. poate salariul saptamanal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează