INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fotbalistul lui Real Madrid îl „înțeapă” pe Carlo Ancelotti: „Nu-mi place să joc număr 9”

Rodrygo, „vârful” lui Ancelotti la Real Madrid // Foto: Imago
Rodrygo, „vârful” lui Ancelotti la Real Madrid // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 15:14 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 16:12

Rodrygo (22 de ani) îl consideră pe antrenorul lui Real Madrid ca un tată, dar crede că sistemul echipei este făcut pentru ca Jude Bellingham să înscrie multe goluri: „Ancelotti știe părerea mea și am încredere deplină în el. M-a ajutat foarte mult să mă adaptez noii poziții din teren”.

Venirea lui Jude Bellingham în vară a avut și efecte colaterale în schema de joc a lui Real Madrid. Carlo Ancelotti, rămas fără Karim Benzema, a trebuit să improvizeze în atac și l-a mutat pe Rodrygo ca număr 9, alături de Vinicius Jr, și cu englezul vârf al rombului din mijlocul terenului. 

Randamentul brazilianului a scăzut, lucru reflectat în realizările din primele 17 meciuri: în stagiunea trecută avea șapte goluri și cinci pase decisive, acum a scăzut la cinci goluri și patru assisturi. Asta în timp ce Bellingham are statistici fantastice: 13 goluri și trei pase de gol în 14 partide bifate pentru los blancos, dintre care de zece ori a marcat în LaLiga, fiind și golgheterul acestui campionat al Spaniei, peste Antoine Griezmann (8).

"Mi-e puțin dificil să joc număr 9"

Invitat la emisiunea El Partidazo de la postul radio Cope, Rodrygo a mărturisit că nu crede că va da un randament mai bun pe acest post nou, dar nu are de ales: „Mi-e puțin dificil să evoluez ca număr 9, însă dacă antrenorul consideră că pot juca acolo, eu accept. El știe că nu-mi place să fiu vârf, numai că încerc să mă adaptez și să profit de libertatea mai mare pe care mi-o oferă antrenorul în teren. M-a ajutat foarte mult și la începutul sezonului, când lucrurile nu mergeau prea bine pentru mine. Îl consider pe Ancelotti ca pe un tată".

Bellingham este foarte bun, este un fenomen. Jude nu vorbește spaniolă, dar vorbim noi puțin în engleză. Îmi place mult de tot. Am și fost cu el în Franța, avem o relație bună. Tot ceea ce face îi iese bine - Rodrygo, atacant Real Madrid

Citește și

Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”
INTERVIU
Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”
Fostul atacant al Realului s-a lăsat în vară de fotbal și acum a câștigat un turneu de golf
SPANIA
Fostul atacant al Realului s-a lăsat în vară de fotbal și acum a câștigat un turneu de golf

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează