INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎN SFÎRŞIT L-A ÎNVINS RANIERI

Roma bate pe Inter şi e doar la un punct de lider

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Trupa lui Ranieri a triumfat azi în marele derby de pe Olimpico cu Inter (2-1) şi a ajuns la o singură lungime de echipa lui Mourinho. Iar dacă Milan va cîştiga mîine epilogul rundei a 31-a cu Lazio, vor fi trei echipe doar într-un punct în lupta pentru scudetto.

 

Persecutată de ghinion, Inter a lovit de trei ori barele porţii lui Julio Sergio, de două ori Diego Milito şi o dată Samuel, şi n-a putut păstra remiza pe care acelaşi golgeter milanez Milito o adusese prin golul de la mijlocul reprizei secunde. Gafa lui Julio Cesar de la reuşita rapidă a lui De Rossi se uitase.

N-a fost însă de acord Toni. Atacantul împrumutat de la Bayern Munchen a lovit cu un penalty din mişcare şi Inter n-a mai revenit. Pe Olimpico a apărut şi Chivu, folosit doar din minutul 77 contra fostei echipe unde a evoluat între 2003 şi 2007. Fundaşul român era să nici nu prindă finalul, riscînd o eliminare la talpa pusă pe coapsa lui Toni. A scăpat cu cartonaş galben doar, arbitrul considerînd că n-a fost un gest voluntar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  27 Martie 2010, 22:19

Pe linga faptul ca l-a imbrincit ia mai pus si o talpa.Urit joc.Dar ce sa faci atita stim si putem.Pacat.

 •  27 Martie 2010, 21:24

Urat din partea lui Chivu, tocmai el care a fost accidentat atata vreme... :( Nu era in viteza, a facut totul de pe loc. Trebuia eliminat de 2 ori pt faza aceea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează