INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Romarinho seamănă tot mai mult cu tatăl său. Şi la fotbal, şi la fete

În 2010, Romario a fost amendat deoarece nu plătise pensia alimentară pentru Romarinho
În 2010, Romario a fost amendat deoarece nu plătise pensia alimentară pentru Romarinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 15:23

Romario are de ce să se bucure. Fiul său, Romarinho, îi calcă apăsat pe urme. Tînărul atacant de 18 ani îi seamănă celebrului său tată din toate punctele de vedere. Fotbalistic, i se prevede un mare viitor: ajuns în 2008 la Vasco da Gama, el a semnat în 2010 primul contract de profesionist, s-a remarcat constant la categoria sa de vîrstă, pentru ca în această perioadă să fie promovat la echipa mare pentru Copa Sao Paulo.

Din punct de vedere personal, aceleaşi obiceiuri. Dacă Romario a fost căsătorit de 4 ori, rezultînd 6 copii, Romarinho şi-a căpătat şi el faima de mare cuceritor. Situaţia a făcut ca să fie recent invitat la o emisiune numită ”Exaltasamba”, în care a fost pus să sărute nu mai puţin de 8 fete. ”Nu sînt un afemeiat. Fac ce fac şi alţi tineri de vîrsta mea. Bine, poate că uneori eu exagerez, dar nu prea tare. Oricum, la antrenamente mă concentrez total”, s-a apărat puştiul. Prilej pentru ”O Globo” să comenteze: ”Da, Romarinho lucrează mult, însă să-l vedem cînd va atinge celebritatea tatălui său. E foarte posibil ca în afara gazonului să aibă aceeaşi reputaţie”.

Copiii altor doi mari jucători din anii '90 şi-au copiat taţii. Mateus Oliveira (17 ani), băiatul lui Bebeto, este la Flamengo, iar Lucas Marcelinho (18 ani), fiul lui Marcelinho Carioca, evoluează la Red Bull Brasil.

Vezi mai jos imagini cu Romarinho!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează