INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Romario, internat de urgență la un spital din Rio de Janeiro

Fostul mare atacant brazilian Romario (57 de ani) a fost internat într-un spital din metropola Rio de Janeiro, acuzând probleme de sănătate. 
Foto: maiesfutbol.iol.pt
Fostul mare atacant brazilian Romario (57 de ani) a fost internat într-un spital din metropola Rio de Janeiro, acuzând probleme de sănătate. Foto: maiesfutbol.iol.pt

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 19:16 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 19:40

Fostul mare atacant brazilian Romario (57 de ani) a fost internat într-un spital din metropola Rio de Janeiro, acuzând probleme de sănătate. 

Romario a ajuns noaptea trecută la spitalul Barra d'Or, din Rio de Janeiro, iar fostul mare fotbalist ar suferi de o infecție intestinală, scrie cotidianul portughez maisefutbol. 

Romario, internat de urgență într-un spital din Rio de Janeiro

Sursa citată mai arată că Romario s-a simțit foarte rău noaptea trecută, iar rudele acestuia au chemat ambulanța. Romario a fost transportat la spital, iar medicii au constatat că fostul mare fotbalist suferă de o infecție intestinală. 

Starea lui de sănătate este una stabilă, iar noi informații în legătură cu felul în care acesta se simte urmează să fie făcute publice în această seară. În urmă cu doi ani, Romario a avut de asemenea probleme de sănătate. A fost operat atunci, iar vezica biliară i-a fost scoasă. 

Romario a fost un fotbalist uriaș. Crescut de Vasco da Gama, acesta a ajuns în fotbalul european în 1988, la gruparea olandeză PSV Eindhoven. A mai evoluat la FC Barcelona, Flamengo, Valencia, Fluminense, Al Sadd (Qatar), Miami FC, Adelaide United (Australia) și America Football Club. S-a retras în 2010. 

Este campion mondial cu naționala Braziliei în 1994. A mai câștigat cu echipa națională 3 Copa America și o Cupă a Confederațiilor. A înscris de 55 de ori în 71 de selecții în tricoul brazilienilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close