INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Romelu Lukaku sare în apărarea lui Kompany, după atacurile rasiste: „Nu-mi pasă de hashtag-urile voastre de rahat. Luați măsuri!”

Romelu Lukaku și Vincent Kompany
Foto: Imago
Romelu Lukaku și Vincent Kompany Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 21:56 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 23:14

Vincent Kompany (35 de ani), antrenor la Anderlecht, a fost victima scandărilor rasiste la derby-ul din campionat cu FC Bruges. Romelu Lukaku (28), fost coleg cu Kompany la naționala Belgiei, a reacționat dur pe rețelele de socializare.

Actualul atacant al lui Chelsea a comentat scandările rasiste la adresa lui Kompany și cere Ligii Profesioniste din Belgia să ia cele mai drastice măsuri împotriva fanilor celor de la Bruges, pentru comportamentul acestora.

Pro League, sper că urmează să luați măsuri. O legendă precum Vincent Kompany să aibă asemenea probleme de rasism din cauza culorii pielii. Nu-mi pasă de hashtag-urile voastre de rahat. Luați măsuri!”, a fost mesajul lui Lukaku

Vincent Kompany: „Sunt devastat. Mi-e greu să rezist”

La finalul partidei dintre Anderlecht și Bruges, Kompany a vorbit despre abuzurile rasiste suferite pe „Jan Breydel” într-un scurt interviu pentru televiziunea care a transmis confruntarea.

„Fanii lui Bruges ne-au făcut tot meciul «maimuțe» pe mine, pe jucători și pe colegii din staff. Sunt devastat. Mi-e greu să rezist. Mulți dintre cei insultați au oferit atât de mult țării noastre”, a declarat Kompany. 

„Am venit aici doar să jucăm fotbal. Nu doresc să intru în conflict cu Bruges, vreau doar să mă întorc acasă și să petrec timpul cu oameni importanți pentru mine”, a completat el.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Xavi a anunțat prioritatea #1 a Barcelonei: „Trebuie să semnăm rapid, e fundamental!”

Haos la formația lui Răzvan Marin » Oficialul lui Cagliari n-a mai rezistat: „A fost ultimul meci pentru mulți dintre ei”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  21 Decembrie 2021, 15:31

Nici barbati nu prea mai exista in ziua de azi. Toti sint devastati si/sau socati !

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  21 Decembrie 2021, 10:38

Du-te in jungla cu lei tai sa joci fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează