INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho are insomnii! » Brazilianul doarme în timp ce colegii se antrenează

În ciuda deselor fițe și derapaje, Ronaldinho va fi păstrat de Flamengo în sezonul viitor
În ciuda deselor fițe și derapaje, Ronaldinho va fi păstrat de Flamengo în sezonul viitor

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 20:07

Atacantul lui Flamengo a absentat la primele şedinţe de pregătire din 2012, motivîndu-i tehnicianului Luxemburgo că nu se poate odihni noaptea.

Nici n-a început bine anul că Ronaldinho şochează din nou. După ce a vrut să-şi facă tunel din casă la discotecă, brazilianul de 31 de ani a uitat să mai meargă la antrenament, prelungindu-şi vacanţa! Starul lui Flamengo nu s-a putut trezi dimineaţă, uimindu-l pe tehnicianul Wanderlei Luxemburgo cu alibiul găsit: suferă de "insomnie cronică"!

La primele două şedinte matinale din 2012, Dinho a dormit în cantonamentul Ninho do Urubu, în timp ce colegii săi dădeau ture pe teren. Aproape nimeni din stafful echipei nu l-a crezut, iar Luxemburgo, care e convins că jucătorul continuă să-şi piardă nopţile prin baruri şi discoteci, l-a ameninţat că nu-i va mai tolera capriciile. La fel făcuse Dinho în 2011, cînd fanii înfiinţaseră un hotline pentru a-i limita escapadele, dar absenţele lui erau justificate de restanţele salariale.

5 milioane de euro este salariul anual primit de Ronaldinho, 80% suportat de sponsori şi 20% de Flamengo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează