INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN, MÎINE, 21:45, DIGI SPORT

Ronaldinho, coşmarul lui Moratti înaintea Derby D'Italia

Ronaldinho, AC Milan
Ronaldinho, AC Milan

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Patronul Interului a mărturisit că-i e teamă de brazilian: "E imprevizibil, în mare formă şi fericit"

Într-o formă de excepţie, ce aminteşte de vremurile bune de la Barcelona, milanezul Ronaldinho e principala ameninţare pentru Inter în perspectiva derby-ului de mîine seară. A recunoscut-o incusiv patronul nerazzurrilor, Massimo Moratti, într-un interviu acordat postului Tg 2.

Moratti susţine că brazilianul, 9 goluri în acest campionat, "inventează fotbalul. E imprevizibil, în mare formă şi fericit. E jucătorul de care mi-e cel mai frică de la oaspeţi". Altfel, omul de afaceri italian a declarat că e foarte curios să vadă "ce fel de joc vor oferi doi antrenori foarte inteligenţi, cum sînt Jose Mourinho şi Leonardo".

Mourinho se confruntă însă cu destule probleme de personal. Eto'o e la Cupa Africii pe Naţiuni, Chivu în convalescenţă după operaţia suferită la osul parietal drept, iar Motta, Muntari şi Stankovici sînt incerţi. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  23 Ianuarie 2010, 15:47

derby d`italia e milan-juve cunoscatorilor si pt stefan milanisti se spun la suporteri nu milanezi taci acolo pe scaun pls

 •  23 Ianuarie 2010, 12:44

cred ca ai vrut sa spui ca esti milanez , ca tot vorbeai de stat in spatele calculatorului.

alexchuck
alexchuck  •  23 Ianuarie 2010, 09:57

n-aveti nicio treaba. eu sunt suporter milanist si am trait in Italia. nu exista derby-ul Inter - Juve, la ei cea mai mare rivalitate este la Sampdoria - Genoa, urmeaza Lazio - Roma si apoi Milan - Inter. dar asta e, va e usor sa vorbiti din spatele calculatorului ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează