INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER-AC MILAN, DUMINICĂ, ORA 21:45

Ronaldinho: "Vreau să-mi închei cariera la Milan"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Cu gândul la confruntarea cu Inter, în Derby della Madonnina, Ronaldinho e într-o formă de zile mari, se simte excelent la Milano şi anunţă că va pune capăt carierei în tricoul rossonero.

"Traversăm o perioadă excelentă, atât au, cât şi întreaga echipă şi ne apropiem de un derby extraordinar, cel cu Inter. Dacă învingem, putem lua o opţiune serioasă pentru titlu.

Anul trecut, cu Ancelotti la echipă, am făcut totul pentru a-mi demonstra calităţile, însă antrenorul şi-a făcut echipa, iar eu nu mă regăseam în ea. Nu am avut posibilitatea să mă exprim. Diferenţele dintre el şi Leonardo? Ancelotti e un expert, cunoaşte foarte bine fotbalul, însă Leo are mai multă fantezie şi dorinţă de experimentare. Se aseamănă cu mine.

Prelungirea contractului cu Milan? Între mine, Galliani şi Berlusconi există un asemenea raport încât nu este nevoie de o bucată de hârtie pentru a stabili un acord. Eu sunt gata să-mi închei cariera în tricoul lui Milan", a spus Ronaldinho în Corriere dello Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  21 Ianuarie 2010, 12:40

Milanu` bate pe bInter... Milan bate pe bInter.. bInter-Milan 1-5... hai pa!!!

 •  21 Ianuarie 2010, 12:34

fara doar si poate RONALDINHO este si va ramane CEL MAI MARE FOTBALIST AL TUTUROR TIMPURILOR :X e unic in tot ce face...ce c.ronaldo...sau messi?? ;) RONALDINHO e original in tot ce face:X:X un fotbalist spectaculos ce da impresia k poate da gol..cand vrea :X:X:X PATO shi RONALDINHO bestttt off AC Milan :x:x:x:x

drughigmi
drughigmi  •  21 Ianuarie 2010, 11:44

dar in doua saptamani cel mult :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează