INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo a făcut vasectomie. E steril! » "S-a închis fabrica de copii"

Articol de - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Pentru a nu mai avea urmaşi, brazilianul a fost supus unei intervenţii chirurgicale

"Am deja două cupluri. Doi băieţi şi două fete. A fost visul meu să am mulţi urmaşi, iar acum e perfect", a anunţat Ronaldo într-un interviu pentru cotidianul brazilian Folha de Sao Paulo.

La 34 de ani, "Fenomenul" s-a decis: nu mai vrea copii. Şi a recurs la vasectomie pentru a deveni steril. "Gata, fabrica de copii Ronaldo s-a închis!", s-a amuzat "grăsuţul", convins de Milene şi de Bia, fosta şi actuala soţie, să apeleze la intervenţia chirurgicală.

Ronnie e înaintea ultimului sezon al carierei. Şi speră să cîştige titlul în Brazilia la Corinthians.


4 copii are Ronaldo: Ronald (10 ani, cu prima soţie, Milene), Sofia (2 ani) şi Alice (9 luni) cu actuala soţie, Bia, şi Alex (5 ani, cu Michele, o ospătăriţă japoneză)

Sterilizare permanentă
Vasectomia este o operaţie care are ca scop sterilizarea permanentă a bărbatului. Cele două canale deferente, care transportă spermatozoizii de la nivelul testiculelor la nivelul prostatei, sînt secţionate chirurgical. Se estimează că 50 de milioane de bărbaţi au apelat la vasectomie şi că, anual, în jur de 500.000 cer să fie sterilizaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mircea_klub
mircea_klub  •  28 Decembrie 2010, 01:41

Dacă vă interesează fotbalul adevărat, accesaţi zilnic mircea21dominte w o r d press com (fara spatii) şi veţi citi lucruri interesante. Printre altele puteţi afla despre carierele unor mari campioni, date despre istoria fotbalului, statistici interesante şi lucruri inedite. În mod sigur mulţi dintre dumneavoastră nu ştiu care e cel mai vechi stadion pe care s-a jucat exclusiv fotbal, fără întrerupere sau în ce an a fost folosită pentru prima dată plasa la o poartă. Dar despr

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close