INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Ronaldo a rupt-o la fugă ameninţat de prietenul fetei pe care încerca să o cucerească :S

”Fuga e rușinoasă, dar sănătoasă”, este un proverb pe care Ronaldo l-a pus în aplicare (foto: Reuters)
”Fuga e rușinoasă, dar sănătoasă”, este un proverb pe care Ronaldo l-a pus în aplicare (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 23:34

Antrenament pe negîndite făcut de Cristiano Ronaldo la ore matinale. S-a întîmplat la Lisabona. Profitînd de cîteva zile libere înainte de Euro, starul Realului s-a dus să petreacă într-un club la modă din Lisabona, ”Urban Beach”. Iubita, modelul rus Irina Şeik, nu l-a însoţit. Au făcut-o, în schimb, cîţiva prieteni.

După ce trecuse de miezul nopţii, CR7 a început să o facă pe viteazul. A pus ochii pe o fată drăguţă, care s-a nimerit să fie un cunoscut model portughez, Carolina Fernandes, şi a încercat să o agaţe. Ba a şi încercat să-i paseze numărul lui de telefon, potrivit ”Nova Gente”.

Cînd a văzut aşa ceva, a intrat în acţiune prietenul Carolinei. Goncalo Viriato Teixeira, şi el manechin, i-a cerut lui Cristiano să se potolească. O dată, de două ori. Degeaba. Acesta tot încerca să se dea la Carolina. Tonul dintre cei doi bărbaţi a crescut. Aşa s-a ajuns ca, pe la ora 4 dimineaţa, Goncalco să se ridice furios şi, printre ameninţări, să-l ia pe Ronaldo de gît.

Cînd a văzut că nu-i de glumă şi temîndu-se să nu păţească ceva, Cristiano a ieşit în viteză din local, apoi a luat-o la fugă spre maşina sa, Lamborghini Aventador, pornind în trombă, urmărit de iubitul Carolinei.

Iritaţi de cele întîmplate, amicii lui Ronaldo s-au răzbunat pe Goncalco. L-au prins, l-au luat pe sus şi l-au aruncat îmbrăcat în Teju, un fluviu care se varsă în Oceanul Atlantic chiar lîngă Lisabona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
asc21
asc21  •  30 Mai 2012, 16:04

Il urmarea Ernest de la tradati in dragoste :))

aftandil
aftandil  •  30 Mai 2012, 09:04
Postat de flo_ax pe 30 Mai 2012, 01:39

mai baieti si fetite, la 100 milioane de euro cat a dat pe el, voi chiar credeti ca Realul il lasa sa umble prin cluburi fara cel putin 1 bodyguard pozitionat discret? Astea-s povesti nemuritoare ca sa puneti voi botul... la ce VIP e, credeti ca umbla asa nepazit, mai ales ca e plin de nebuni care l-ar composta putin! Ia incercati voi macar sa va uitati urat la o vedeta din Anglia sau Spania si nici nu o sa stiti ce v-a lovit

+1 flo_ax ! astea is articole pentru telespectatorii OTV

ockiu
ockiu  •  30 Mai 2012, 07:24

e o "poveste" interesanta - nu musai reala.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează