INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo, spitalizat! Are o boală tropicală provocată de ţînţari

Ronaldo, pe patul de spital
Ronaldo, pe patul de spital

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 16:10

Ronaldo a început anul 2012 în spital. Fostul mare atacant brazilian a trebuit internat deoarece este afectat de febra dengue. Aceasta e o boală foarte comună în ţările tropicale, mai ales în America de Sud. Cauza: un virus transmis  de ţînţarii din specia Aedes. După 1-2 zile de incubaţie, boala se manifestă prin febră foarte mare, pete roşii pe corp (mai ales pe spate), dureri la nivelul articulaţiilor.

În unele cazuri poate fi mortală: procentul de supravieţuire este de doar 50 la sută. Ronaldo s-a internat însă la timp şi, datorită tratamentului precoce, este acum în afara oricărui pericol. ”Am scăpat! Sînt ca şi recuperat. Doar trebuie să mă odihnesc mult”, a postat el pe contul său de Twitter în textul numit ”Ţînţari nenorociţi”.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
primarutheone
primarutheone  •  04 Ianuarie 2012, 19:59

Si la Inter l-a muscat musca tete parca...

kanye
kanye  •  04 Ianuarie 2012, 16:02

Mai ce ghinionist.Vad ca nu doar fotbalul il tinea pe patul de spital.Ce bine ar fi sa se apuce de antrenorat,de ceva.Fotbalul e mult mai sarac fara cel mai bun jucator al tuturor timpurilor(Parerea mea)!!!

ronaldo666
ronaldo666  •  04 Ianuarie 2012, 16:01

multa sanatate :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează