INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERGUSON N-ARE DE ALES

Rooney revine la derby

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

A lipsit două jocuri în campionat şi Manchester United a pierdut 5 puncte în lupta pentru titlu (1-2 cu Chelsea şi 0-0 cu Blackburn). Wayne Rooney i-a dat însă o veste bună lui Sir Alex Ferguson, anunţîndu-l că este disponibil pentru marele derby cu Manchester City (locul 4) de sîmbătă.


Accidentat în finalul partidei din Ligă de la Munchen, atacantul englez a forţat reintrarea în returul cu Bayern, dar n-a rezistat în teren decît 55 de minute, lovindu-se la aceeaşi gleznă cu probleme. Rooney are 34 de goluri marcate în acest sezon pentru Manchester United şi speră să-şi amelioreze totalul la şocul din Eastlands. "Diavolii" sînt la 4 puncte în spatele liderului Chelsea, cu 4 etape înaintea finalului.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  15 Aprilie 2010, 15:06

@Daniel: da mha, ai vazut jegurile alea de nemti cum il loveau intentionat la glezna dreapta? :( ce jigodii de oameni, n-au meritat calificarea. sper sa-i elimine lyonul.

 •  14 Aprilie 2010, 11:55

Rooney nu s-a lovit la aceeasi glezna cu probleme domnul ziarist, ci a fost lovit, adica intentionat, de aia de la Bayern. Alatur aici cuvintele "la" si "Bayern" ca sa stie lumea ce sunt cu adevarat nemtii, adica primele 4 litere ale acestei alaturari. In rest, ma bucur ca revine baiatul asta si sper sa ii bata pe City si mai sper ca Liverpool vor juca la fel de bine si vor ramane unde sunt acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează