INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ruptură la Milan: Pato nici nu l-a salutat pe Allegri la înlocuire

Între Pato și Allegri nu pare să mai existe împăcare
Între Pato și Allegri nu pare să mai existe împăcare

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 13:33

Tensionată de cîteva săptămîni, relaţia dintre Alexandre Pato şi antrenorul său de la AC Milan, Massimiliano Allegri, s-a rupt definitiv. O confirmă ceea ce s-a întîmplat la partida cu Atalanta (2-0). Titular, atacantul brazilian a trimis o dată în bară şi a obţinut penaltyul din care Zlatan Ibrahimovici a deschis scorul.

Însă, ”în afara acestor momente, Pato nu s-a văzut. Nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor”, aşa cum a remarcat agenţia ”Datasport”. Allegri s-a arătat  ”satisfăcut” de prestaţia jucătorului, pe care l-a schimbat totuşi  în minutul 68 cu un Robinho ce ”a adus viteză, profunzime, forţă, aspecte la care Pato fusese limitat”.

În momentul înlocuirii, ”vîrful” de 22 de ani s-a făcut că nici nu-l vede pe Allegri. A trecut prin apropierea acestuia, dar nu l-a salutat, aşa cum se procedează de obicei. S-a dus ţintă spre banca de rezervă, şi-a pus pe el o geacă subţire şi s-a aşezat îngîndurat, fără să spună absolut nimic.

Presa italiană pretinde că Pato are două motive să fie furios pe antrenorul său: 1. Nu îi convine metodele de lucru ale acestuia, recent spunînd că ”nu înţeleg nimic la pregătiri”; 2. Allegri se opune cel mai mult unei plecări la PSG, care-i oferă un salariu dublu, de 7,5 milioane de euro pe sezon.

 

 

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează