INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

GALERIE FOTO S-a aflat secretul: Alexis Sanchez, la izolare cu un supermanechin sud-african

Anna Modler are o relație cu Alexis Sanchez // FOTO: Instagram +28   FOTO
Anna Modler are o relație cu Alexis Sanchez // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 12:06

Alexis Sanchez, atacantul chilian al lui Inter Milano, 31 de ani, nu a confirmat relația cu frumoasa Anna Modler, 22 de ani, dar manechinul a postat mai multe poze cu cei doi câini ai acestuia.

Împrumutat de Mancbester United la Inter Milano până la sfârșitul sezonului, chilianul Alexis Sanchez a rămas în Italia în această periadă, când regiunea Lombardia este cea mai lovită de pandemie.

Nu este singur la izolare. O are alături de noua sa iubită, manechinul sud-african Anna Modler, în vârstă de 22 de ani, cu 9 mai puțin decât atacantul sud-american, dezvăluie The Sun.

+24 FOTO

Câinii lui Alexis au cont de Instagram

Niciunul nu a confirmat relația lor, dar Anna a postat mai multe poze din curtea casei lui Alexis, alături de cei doi câini Golden Retriever ai acestuia: Atom și Humber, care au deja un cont de Instagram.

Frumoasa sud-africană, care a fost văzută pe „Giuseppe Meazza" la un meci al Interului, a comentat la o fotografie apărută pe rețelele de socializare: „Vă mulțumesc că m-ați oprit din antrenament. Accept, e timp să mănânc". Era tot cu Atom și Humber. Alexis s-a despărțit în septembrie 2018 de actrița chiliană Mayte Rodriguez.

Vezi și: 

Ana Baniciu are un trup de invidiat » E închisă singură în casă și face sport în izolare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează