INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

S-a externat, a cîştigat şi s-a reinternat! » Pacientul Pep

Pep Guardiola n-ar vrea să se opereze pînă la sfîrşitul sezonului
Pep Guardiola n-ar vrea să se opereze pînă la sfîrşitul sezonului

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 09:34

Învoit trei ore de doctori, Guardiola a condus Barcelona de pe bancă la 1-0 cu Zaragoza, după care s-a întors imediat la spital

Hernia de disc nu l-a împiedicat să fie sîmbătă seară pe "Camp Nou". Chiar dacă făcuse tactica în rezerva sa din Clinica USP Dexeus, unde a fost internat joi dimineaţă, Guardiola n-a vrut să rateze meciul cu Zaragoza. Şi antrenorul catalan i-a convins pe medici să-l învoiască trei ceasuri!
Tratamentul intensiv administrat şi-a făcut efectul, iar durerile s-au atenuat, aşa că Pep a stat pe bancă. Şi nu a venit doar de decor. Cînd a fost nevoie, Pep s-a ridicat şi a mers la margine ca să dea indicaţii şi să corecteze ce nu mergea în jocul liderului. Golul lui Keita a fost de ajuns pentru un succes scurt (1-0). După joc, tehnicianul l-a trimis pe secundul Vilanova la conferinţa de presă, iar el s-a întors la spital. Începuse cursa contracronometru pentru returul de marţi cu Arsenal, din Ligă.


Seara femeilor
Preşedintele Joan Laporta le-a făcut o frumoasă surpriză femeilor socias, înaintea zilei de 8 martie. A cedat la partida cu Zaragoza 76 de locuri la loja VIP (foto), printre invitatele de onoare aflîndu-se sportive, ziariste, cîntăreţe, deputate şi fosta jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario. Nepoata celei mai vîrstnice socia, în vîrstă de 94 de ani, a primit cadou un tricou blaugrana cu numărul 8.
VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ockiu
ockiu  •  07 Martie 2011, 10:43
Postat de jamesok pe 07 Martie 2011, 03:52

Presedintele Joan Laporta????????Daca cumva nu stiti presedinte la FC Barcelona este Sandro Rosell....DAAAAAAA

au uitat mei ... acum nu fiti atat de severi cu cei de la gsp doar stiti ca ei sunt mai buni la can-can decat la sport, dar stiti de ce? pentru ca le pasa prea mult =))=))

jamesok
jamesok  •  07 Martie 2011, 03:52

Presedintele Joan Laporta????????Daca cumva nu stiti presedinte la FC Barcelona este Sandro Rosell....DAAAAAAA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează