INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

S-a gîndit să renunţe! » Jose Mourinho a fost la un pas să cedeze

Nici n-a început campionatul și Mourinho este ținta criticilor în Spania, prins în eterna luptă cu inamicul catalan
Nici n-a început campionatul și Mourinho este ținta criticilor în Spania, prins în eterna luptă cu inamicul catalan

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 21:54

Deranjat că n-a fost susţinut de Real în războiul cu Barcelona, managerul portughez a vrut să-şi anunţe demisia. Purtătorul său de cuvînt şi clubul au demontat însă zvonul.

Singur împotriva tuturor. Aşa se simte Mourinho la Madrid, în războiul pe toate fronturile purtat cu rivala Barcelona. Furtuna abătută asupra lui după scandalul din returul Supercupei Spaniei şi, mai ales, poziţia clubului l-au scos din minţi pe managerul portughez, care a vrut să plece!

"Jose nu se simte susţinut de şefii lui Real şi se gîndeşte să renunţe" este declaraţia lui Eladio Parames, purtătorul de cuvînt al lui Mourinho, difuzată de "Canal Plus" în cadrul emisiunii Mas Deporte. Ba chiar "intenţionează să convoace o conferinţă de presă în care să-şi dea demisia".

"Bomba" a fost însă dezamorsată de Marca, prin cuvintele aceluiaşi Parames, "Jose n-a spus acele cuvinte. Rămîne la Madrid", şi de comunicatul dat de Real: "Mourinho e fericit aici şi nu se pune problema să plece".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  24 August 2011, 12:22

Real abia a fost construita de un an si tensiunea si ura a aparut din cauza lipsei trofeelor . De batut Barcelona a cam batut-o Maurinho dupa ce a format echipele antrenate (1-2 ani) parca a eliminat-o si cu Chelsea si cu Inter.

felipes24
felipes24  •  24 August 2011, 11:28

Ajuns o echipa de "street fighter" si nolu de fotbal. Imaginea este La pământ. A creat foarte multă ura in toată lumea si sunt foarte mulți suporteri antimadridisti din cauza antipaticul asta. Ce e interesant si ciudat, ca si ceilalți portughezi au fata de antipatici si insuportabili si când sunt suparati zici ca sunt demoni. Eu ma mir cum capcaunul ala de florentino perez nu îl da afara. "merengonii" îl ridica in slavi ca e mare "președinte" da este o sluga ca si ceilalți a lu Bourinho. Tot ce a zis Bourinho pana acum sa făcut fără comentarii de cavd a venit la Madrid. Parca zic ca ia hipnotizat pe toți. Zic se declara tot ce le spune nebukul ala psi opat.

felipes24
felipes24  •  24 August 2011, 11:21

Problema lui este ca data viitoare când se mai întâmpla toate nebuniile care le-a fcaut in Supercupa, nu mai apuca sa zica ca renunta ca îl dau "merengonii" afara in suturi. Asta e bolnav mintal. Ceea ce a făcut in meciul retur din supercupa a arată ca trebuie sa meargă La spitalul de nebuni sa se trateze. Avea o fata de demon. A luat- o razna ca a văzut ca nu poate sa bată Barcelona chiar si când au fost legături mai bine atât fizic cât si tactic. Inebunise din cauza asta mai ales ca cine ia dat-o in barba a fost chiar ăla micu care zicea el ca împotriva echipelor antrenate de el nu face nimic, nimeni altul decât MESSI. hahahaha. Partea rea e ca din cauza la boul asta, madridul a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează