INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

S-a încheiat scandalul dintre Payet şi West Ham! Fotbalistul s-a întors la Marseille

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 16:06

Dimitri Payet a fost transferat de Olympique Marseille de la West Ham United în schimbul a 30 de milioane de euro.

Mijlocaşul francez şi-a manifestat dorinţa de a plecat de formaţia londoneză în ultima lună şi a fost exclus din lot de către Slaven Bilici, antrenorul echipei.

"Ciocănarii" s-au arătat foarte dezamăgiţi de modul în care s-a comportat fotbalistul în ultima perioadă, iar conducerea echipei a hotărât să îl transfere la clubul de la care a sosit în Premier League.

West Ham a plătit 15 milioane de euro pentru Payet în 2015 şi l-a vândut cu dublul sumei în această iarnă.

Francezul a avut o evoluţie excelentă în tricoul echipei londoneze de la momentul sosirii sale în Anglia. Payet a marcat 12 goluri în stagiunea precedentă din Premier League şi a fost nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist al anului din prima ligă engleză.

Deşi a semnat o prelungire a contractului până în 2021, starul echipei londoneze şi-a dorit să plece cu orice preţ din capitala Angliei.

"Dacă nu mă vindeți, îmi rup singur ligamentele încrucișate! Am dreptul să-mi aleg viitorul, și viitorul meu e la Marseille. Sunt scandalizat. Am ajutat mereu West Ham", a fost una dintre declaraţiile scandaloase făcute de jucător din Hexagon.

Payet a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Franţei la EURO 2016 şi a avut un start de sezon bun şi cu West Ham. În cele 18 partide disputate în actualul sezon a marcat două goluri şi a oferit alte şase pase decisive.

surse: channelnewsasia.com, skysports.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează