INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUPTURĂ

Adevăratul motiv pentru care Jordan Henderson a decis să rupă contractul cu arabii după 6 luni

Jordan Henderson n-a prins o mutare inspirată la Al-Ettifaq
Jordan Henderson n-a prins o mutare inspirată la Al-Ettifaq

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 11:09 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 11:54

Jordan Henderson (33 de ani) a plecat din Arabia Saudită pentru că n-a încasat niciun cent din salariul său stagional de 21 de milioane de euro. Se va judeca la FIFA și până atunci fostul căpitan al lui Liverpool va semna azi până în iunie 2026 și va fi prezentat la Ajax!

Nu a trecut nici jumătate de an de când a plecat din Premier League în Arabia Saudită și deja și-a făcut bagajele pentru revenirea în Europa. Jordan Henderson s-a săturat de toată situația de la Al-Ettifaq și și-a găsit backup pentru a doua parte a sezonului. 

Ședință de criză la Barcelona! Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
BARCELONA
Ședință de criză la Barcelona! Ce s-a discutat în spatele ușilor închise

Fostul căpitan al lui Liverpool a și amenințat că va reclama clubul din Dammam la FIFA pentru cele șase salarii neachitate, bani pe care șeicii trebuie să-i dea ca să rezilieze acordul valabil până în iunie 2026. 

Este vorba despre 21 de milioane de euro pe an pentru care a plecat de pe Anfield Road. Internaționalul englez, cumpărat cu 14 milioane de euro de Al-Ettifaq, și-a găsit unde să plece și, după ce va trece vizita medicală, va semna și va fi prezentat la Ajax.

La Juventus nu l-a acceptat Allegri

JH va mai pierde din bani, dar va scăpa de un loc în care nu s-a adaptat și va spera să-și relanseze cariera. Cotidianul Daily Telegraph a dezvăluit că riscă să nu își mai primească niciun euro, ipoteză confirmată și de surse din anturajul jucătorului, care au explicat că nu va fi afectat de faptul că nu mai deține rezidență financiară în Marea Britanie, neavând 21 de zile în Anglia.

Henderson va primi exact același contract ca durată ca a celui din Orientul Mijlociu și va fi remunerat mult mai puțin la gruparea din Amsterdam. Jordan mai avea o propunere tentantă din Serie A, unde era pus pe radar de Juventus, numai că antrenorul Massimiliano Allegri s-a opus radical mutării vehiculate zilele trecute de presa peninsulară.

Niciun gol în 19 meciuri la saudiți!

Mijlocașul cu 81 de selecții și trei goluri în reprezentativa Albionului a reușit doar cinci pase decisive în 19 apariții la Al-Ettifaq, fără să înscrie deloc. Fosta sa formație saudită este abia pe locul al optulea în Pro League, cu 25 de puncte după 19 etape, la 28 de "lungimi" de liderul Al-Hilal! Portalul de specialitate în transferuri, Transfermarkt.de, îl cotează la 7,5 milioane de euro pe fotbalistul de 33 de ani.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Daune colaterale » Haaland pierde milioane după eșecul în fața lui Lionel Messi!
MANCHESTER CITY
Daune colaterale » Haaland pierde milioane după eșecul în fața lui Lionel Messi!
Drăgușin, întrebat care e cea mai faimoasă persoană din agenda telefonică » Răspunsul i-a dat gata pe coechipieri
TOTTENHAM
Drăgușin, întrebat care e cea mai faimoasă persoană din agenda telefonică » Răspunsul i-a dat gata pe coechipieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează