INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-a stabilit programul noului sezon din Premier League » Dueluri tari pentru Chelsea și Liverpool în primele etape

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 16:57

S-a stabilit deja țintarul sezonului 2017-18 din Premier League!
Noul an competițional va debuta în data de 12 august, campioana Chelsea urmând să dea piept pe teren propriu cu Burnley în primul meci.

După un debut lejer, trupa lui Conte va face deplasarea la vicecampioana Tottenham, urmând apoi partidele cu Everton (a), Leicester (d) și Arsenal (a).

Candidată serioasă la titlu, Tottenham va debuta în deplasarea de la Newcastle, următoarele patru adversare fiind Chelsea (a), Burnley (a), Everton (d) și Swansea (a).

Liverpool și Arsenal vor disputa primul derby al noului sezon în etapa a 3-a (26 august), Liverpool urmând să facă apoi deplasarea pentru un alt duel tare, de data aceasta cu Manchester City.

Manchester United va începe campionatul pe "Old Trafford", cu un meci împotriva lui West Ham, urmând apoi trei deplasări consecutive pentru trupa lui Mourinho, la Swansea, Leicester și Stoke City.

Sezonul 2017-18 va lua sfârșit duminică, 13 mai 2018.

sursa: The Independent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  15 Iunie 2017, 09:06

Chiar nu stiu care este motivul ca M.U sa joace trei meciuri consecutive in deplasare. Probabil ca englezii vor sa fie originali,ca in mai toate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează