INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Săgeți între Bonucci și Juventus! Sora unui fost coechipier îl atacă dur după ce a semnat cu AC Milan » Ce mesaje și-a dat cu Buffon

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2017 11:18

Sufocat efectiv de mulțimea de fani, vineri, la sosirea în Milano, Leonardo Bonucci, 30 de ani, e regretat la Juventus de colegul Gianluigi Buffon și hulit de fani.

"Colegi de echipă și de călătorie. Am făcut o parte din drum împreună. Un drum câștigător. Toate cele bune, Leo! Dar o să-mi lipsești ", i-a scris portarul torinezilor, iar Bonucci i-a răspuns prompt:

"O să-mi lipsești și tu. Îți mulțumesc pentru bătăliile câștigate împreună, dar și pentru cele pierdute. Ne vedem la națională".

Suporterii, în schimb, l-au declarat "trădător". Iar sora lui Chiellini, coechipierul din apărare, a comentat pe rețelele sociale: "Bonucci? Totul e  chestiune de bani!".

Aluzie la contractul de 5 sezoane semnat de jucător cu Milan, ce-i garantează un salariu de 7,5 milioane de euro pe an (plus 2,5 milioane bonusuri)!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  15 Iulie 2017, 17:59

Juve campioana!

rumunek
rumunek  •  15 Iulie 2017, 12:57

Buffon = clasa mondiala. Cine e sora lui Chiellini?

liviu79pit
liviu79pit  •  15 Iulie 2017, 12:30

Asa, si? A plecat el Figo de la Barcelona la Real sau invers, ca nu mai tin minte, dar un amarat de fundas central? Banul face totul, nu mai suntem ca in anii 70-80(desi mi-as dori maxim!!) cand se juca fotbal mai mult din pasiune si pt fani!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează