INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Şahtior fără portar: Rîbka suspendat de UEFA pentru uz de substanţe interzise

Pe Rîbka îl așteaptă luni bune de stat pe bară
Pe Rîbka îl așteaptă luni bune de stat pe bară

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 17:15

Rămasă fără antrenorul Mircea Lucescu, încă internat în urma accidentului rutier din Bucureşti, Şahtior nu se poate baza o perioadă de timp nici pe portarul Aleksandr Rîbka. Jucătorul de 24 de ani, titularul ”minerilor” în actuala stagiune, a fost suspendat de UEFA pe termen nelimitat pentru uz de substanţe interzise.

Infracţiunea” a fost depistată la un control antidoping efectuat inopinat de responsabili ai forului continental la unul dintre antrenamentele echipei din Doneţk, la finalul lui noiembrie 2011. Produsul care-l scoate temporar pe Rîbka din circuit este un diuretic, care stimulează eliminarea apei şi a reziduurilor metabolice din organism.

Oficialii lui Şahtior au precizat că portarul l-a utilizat pentru a pierde din greutate, luîndu-le fără acordul medicilor clubului. Potrivit regulamentului, el riscă o suspendare între 6 luni şi doi ani, ceea ce-i pune în mare pericol prezenţa la Euro. Între buturile ”minerilor” va reapărea Piatov.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
katakuha
katakuha  •  13 Ianuarie 2012, 21:49

Oh, nu! Sigur e vatmanul ala neserios care acum se razbuna pe nea Muce! Dupa arbitrii, antrenori, jucatori, Steaua, regimul comunist si vatmanul de pe linia 1, acum il fura si UEFA??! e incredibil ce se intampla! Fii tare Muce! TU esti cel mai tare din parcare, de asta te fura toti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează