INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Salariu fabulos pregătit pentru Kylian Mbappé: 50 de milioane de euro!

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 17:20

Președintele lui PSG i-ar pregăti un salariu incredibil lui Kylian Mbappé, aproape de două ori mai mare decât al lui Neymar. Ar fi depășit doar de Messi.

Nu ziariștii francezi au făcut această dezvăluire, ci cotidianul spaniol El País, care ar fi aflat pe filiera Real Madrid.

Pentru a-l feri de atracțiile Man. City și Real, președintele lui PSG, Nasser al-Khelaïfi, i-ar pregăti lui Kylian Mbappé un salariu stratosferic. 50 de milioane de euro net anual, cu 38 de milioane mai mult decât câștigă în prezent și aproape dublu față de Neymar. Brazilianul fiind plătit anual cu 27 de milioane!

Clubul parizian i-ar mări cu două sezoane și durata contractului atacantului în vârstă de 20 de ani. S-ar încheia pe 30 iunie 2025.

Dacă acest plan se va materializa, Mbappé va deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist al lumii. Primul e Messi, care primește anual 100 de milioane de euro brut. Peste 50 de milioane net.

Mbappé a fost cumpărat de PSG cu 180 de milioane de la AS Monaco.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează