INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / ARSENAL - ASTON VILLA 1-1

Şansă, Arsenal!

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2008 00:00

Încă afectaţi de accidentarea lui Eduardo, "tunarii" au scăpat ca prin minune. Bendtner a salvat un punct în ultimele secunde

Arsenal nu moare. Ieri, cu Aston Villa, echipa lui Wenger a fost vulnerabilă în apărare, dar s-a bătut ca să egaleze. Pînă la capăt. Şi, în al treilea minut de prelungire, cînd mai erau doar 10 secunde, Bendtner a înscris pentru un punct de aur. Care-i menţine pe "tunari" pe primul loc. Acesta a fost al 6-lea gol al londonezilor în prelungiri din actualul sezon!

Înaintea partidei, căpitanul oaspeţilor, Gareth Barry, îl avertizase pe Arsene Wenger: "Accidentarea lui Eduardo va avea un efect puternic asupra coechipierilor. Asemenea imagini te afectează mult timp". N-a greşit deloc. În defensivă, cel puţin, jucătorii lui Arsenal au fost surprinşi deseori şi numai paradele lui Almunia au ţinut scorul strîns.

Însă portarul spaniol a ridicat braţele, învins, după ce Senderos a deviat în proprie poartă centrarea lui Agbonlahor. De aici încolo, cursa de urmărire. Pe contre, Villa răspundea agresiv, dar fără să puncteze decisiv. Şi, cînd nici măcar Wenger nu se mai aştepta, Bendtner a egalat din 6 metri! 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  05 Martie 2008, 11:00

cat ai pierdut bai danielo aseara? ai pus 1000 de euro pe Milan? sau ai pus pe ma-ta ca avea cota mare?

 •  02 Martie 2008, 20:15

poate ma ajuta ma/ta sa fac rost de banii astia...o pooollllaaaa poate si ea ar s##e k tactu o fuuttteee numai in c_r

 •  02 Martie 2008, 20:13

ma cccaaaacccc p oameni k stfu...asa k sssuuugggeee-ooo cu ma/ta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează