INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SELECȚIE

Șansă nesperată pentru atacantul care acum doi ani se zbătea în ligile inferioare » A fost chemat la națională chiar dacă are un singur gol în Serie A!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 11:05

Gianluca Lapadula, 26 de ani, a fost selecționat în lotul Squadrei Azzurra de către Giampiero Ventura pentru meciurile cu Liechtenstein și Germania.

Vârful lui Milan a profitat de accidentarea lui Manolo Gabbiadini de la Napoli și vine după primul gol marcat în prima ligă italiană.

Deși are doar 26 de ani, Lapadula a jucat deja în tricoul a 12 echipe diferite. Majoritatea acestora sunt din ligile inferioare, precum Pro Vercelli, Ivrea sau Frosinone. A fost de două ori jucătorul Parmei, însă fosta echipă a lui Mutu l-a exilat de fiecare dată, fie la Atletico Roma, Ravenna ori San Marino, fie la ND Gorica sau Teramo. Singurul trofeu notabil din carieră este titlul câștigat în Slovenia, în 2014.

După ce a devenit golgeterul sezonului 2014-15 al Lega Pro (n.r. eșalonul al treilea) în culorile lui Teramo, Lapadula a repetat performanța și în Serie B, reușind 27 de goluri în 40 de meciuri pentru Pescara.

Cifrele bune l-au răsplătit pe atacantul născut la Torino cu un transfer nesperat la AC Milan. După 6 partide fără gol, Lapadula a spart în sfârșit gheața, aducând victoria echipei sale în deplasarea de la Palermo, scor 2-1.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează