INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

Bilanț tragic în Brazilia: 7 suporteri ai lui Corinthians au murit, după ce autocarul fără frâne s-a prăbușit într-o râpă

Autocarul a căzut într-o râpă și s-a dezintegrat / Captură Twitter
Autocarul a căzut într-o râpă și s-a dezintegrat / Captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 23:17 / Actualizat duminica, 20 august 2023 23:49

Tragedie în Brazilia: șapte suporteri de-ai lui Corinthians au murit într-un teribil accident auto petrecut în Belo Horizonte. Autocarul în care se aflau a rămas fără frâne și a căzut într-o râpă, într-o încercare a șoferului de a evita o coliziune cu cu un alt autocar. Primul bilanț: șapte morți și 36 de persoane rănite.

Suporterii, care făceau parte din gruparea de fani numită „Gavioes da Fiel”, se întorceau duminică de la Belo Horizonte, acolo unde Corinthians remizase cu Cruzeiro, 1-1, notează Daily Mail. Șapte dintre ei n-au mai ajuns acasă, fiind răniți mortal într-unul dintre cele mai violente accidente petrecute anul acesta pe șoselele din Brazilia.

Șapte suporteri Corinthians au murit într-un accident teribil

În total, 43 de persoane se aflau în autocarul a cărui defecțiune a curmat viețile a șapte persoane. Supraviețuitorii au dezvăluit că autovehiculul în care se aflau a rămas fără frâne și, pe fondul manevrelor disperate ale șoferului, a ajuns să se prăbușească într-o râpă.

Reprezentanții clubului Corinthians și-au exprimat solidaritatea cu familiile victimelor, la fel cum au procedat și alte echipe din Brazilia.

Luiz Inacio Lula da Silva, președintele Braziliei, a reacționat și a transmis un mesaj după tragedia care a zguduit țara: „Avem nevoie de pace, la fel cum avem nevoie de autovehicule care să circule în condiții optime pe șosele, pentru că viețile pierdute nu se pot recupera”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dinamo Kiev, învinsă după un meci dramatic, cu 5 goluri. Mircea Lucescu a răbufnit după meci: „Cum să joci în asemenea condiții?”

FOTO West Ham a surclasat-o pe Chelsea în derby-ul londonez » „Ciocănarii” au marcat și în inferioritate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează