INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandalul Donnarumma - AC Milan continuă! Impresarul Raiola acuză: "A primit amenințări cu moartea" » Reacția surprinzătoare a conducerii lui Milan

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 09:02

Gianluigi Donnarumma, portarul naționalei sub 21 de ani a Italiei, a avut de suferit în meciul contra cu Danemarca, 2-0, după ce fanii au aruncat cu bani falși în el. (Vezi detalii).

Scandalul a fost iscat de faptul că portarul de 18 ani nu vrea să își prelungească înțelegerea cu AC Milan, care expiră în vara anului viitor.

Mino Raiola, impresarul portarului, a reacționat dur după acest incident și a dezvăluit că jucătorul a primit amenințări cu moartea.

"Iau eu toată vina asupra mea, dar Gigio trebuie să fie lăsat în pace. Chiar au fost amenințări cu moartea la adresa familiei sale. Este uimitor.

Erau premise pentru a ajunge la un acord cu AC Milan. Noi am cerut timp, dar Milan a informat presa în continuu. Și acum se văd rezultatele. Fanii l-au atacat pe Gigio, iar echipa nu l-a apărat. AC Milan a creat o atmosferă ostilă", a spus Mino Raiola, potrivit Gazzetta dello Sport.

Real Madrid și PSG sunt echipele cotate cu cele mai mari șanse de a-l transfera pe portar.

AC MILAN: "Îl primim cu brațele deschise"

Marco Fassone, managerul italienilor, a vorbit despre negocierile cu Donnarumma și nu a exclus un acord între cele două părți.

"Dacă se răzgândește, va fi primit cu brațele deschise de către conducere, dar și de către fani. Starea de spirit se schimbă repede.

Poziția noastră este clară: Donnarumma nu este de vânzare. Antrenorul Vicenzo Montella va decide dacă joacă sau nu. Din partea mea poate evolua în fiecare meci. Dar noi nu putem să riscăm și să stăm într-un portar care poate se gândește la Real Madrid. Trebuie să căutam și să transferăm un alt goalkeeper care să fie cu gândul aici.

Când am discutat cu el, în privat sau le telefon, ne-a zis mereu că vrea să rămână, până acum două zile, după o nouă întâlnire cu Raiola. Impresarul nu a fost niciodată de acord să discute în termenii noștri", a declarat Fassone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează