INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUNTENEGRU

Scene desprinse din filmele cu mafioți în Muntenegru! Un portar de primă ligă, împușcat mortal pe terenul de antrenament

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 15:12

Goran Lenac, 33 de ani, portarul muntenegrenilor de la FC Bokelj Kotor, a fost împușcat mortal, sâmbătă seară, pe terenul de antrenament al clubului de primă ligă, anunță Goal.

Goalkeeperul muntenegrean se afla alături de un prieten la baza sportivă a celor de la FC Bokelj atunci când, în jurul orei 19:30, a fost împușcat în cap de o persoană încă neidentificată. Deși a fost transportat de urgență la un spital din orașul Risan, Lenac a pierdut lupta cu viața la scurt timp după incident.

Conform unor mărturii, atacatorul ar fi tras câteva focuri în aer pentru a speria potențialii martori înainte de a-l împușca pe Goran Lenac, apoi a dispărut fără urmă în întuneric. Polițiștii au împânzit orașul Kotor, instituind filtre la fiecare ieșire pentru a-l prinde pe făptaș, fără succes însă.

Goran Lenac se afla la FC Bokelj din 2015 și era cunoscut ca un sportiv determinat, foarte apreciat de comunitatea din Kotor. Este cunoscut faptul că regretatul portar ajuta dezvoltarea tinerelor speranțe cu bani din propriul buzunar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Septembrie 2017, 16:16

...nu trebuia sa mi cenzurati comentariul ...era decent ...oricum acum se intelege ca as fi spus o in romaneste ...sunteti cei mai mari prosti din viata mea cu cenzura voastra ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Septembrie 2017, 15:39

...pai mafiotul s a suparat pe el ca lui nu i a dat ...facerea de bine ..*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1058880347492824
Calin Tur  •  17 Septembrie 2017, 15:30
Postat de Calin Tur pe 17 Septembrie 2017, 15:27

Normal e sa citezi sursa, e copiat paragraf cu paragraf de pe Goal.com

De fapt, am vazut ca ai mentionat sursa in subtitlu, dar tot mi se pare prea de tot, si la scoala cand copiai, macar schimbai ordinea ideilor sau ceva de genul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează