INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Schimbări importante în lotul Barcelonei » 4 jucători pentru care clubul a plătit peste 100 de milioane de euro vor pleca în această vară

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 23 mai 2017 14:37

Ratarea campionatului și a Ligii Campionilor în acest sezon i-a determinat pe șefii Barcelonei să facă schimbări majore în lotul echipei.

Spaniolii de la Marca dezvăluie că, în afară de antrenorul Luis Enrique, Barcelona se va despărți în această vară și de Arda Turan, Mathieu, Mascherano, și Andre Gomes.

Deși este la al doilea sezon pe Camp Nou, Arda Turan nu a reușit să se impună în primul unsprezece al Barcelonei. Venit de la rivala Atletico Madrid pentru 34 de milioane euro, fundașul lateral a bifat 30 de apariții în acest sezon reușind 13 goluri și 7 assist-uri. Contractul său cu Barca expiră în iulie 2020.

Jeremy Mathieu este un alt jucător de care s-ar putea despărți în vară gruparea catalană. Fundașul central francez a venit în iulie 2014 de la Valencia pentru 20 de milioane de euro și mai are contract până în iulie 2018. Mathieu a bifat 16 partide în acest sezon.

Un alt jucător care va părăsi Barcelona în acest sezon este Mascherano. Fundașul central a fost transferat de catalani în august 2010 de la Liverpool pentru 20 de milioane de euro și mai are contract încă doi ani. În acest sezon el a marcat 1 gol în 39 de apariții.

Venit în vara anului trecut de la Valencia pentru 35 de milioane de euro, nu a impresionat în cele 40 de apariții în tricoul blaugrana reușind doar 3 goluri. El mai are contract cu Barca până în iulie 2021.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează