INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Scholes îl face praf pe Van Gaal: ”0 risc, 0 show, 0 goluri”

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2015 00:00

Fostul internațional, acum analist TV, crede că Van Nistelrooy, Sheringham sau Andy Cole n-ar putea să joace azi la United: ”Rooney n-are nici o vină că nu marchează”

Eliminarea din Cupa Ligii, după un nou meci fără goluri, 0-0 cu Middlesbrough, 1-3 la penalty-uri, le-a umplut paharul fanilor și legendelor lui Man. United. Paul Scholes, acum analist TV, a îmbrăcat timp de 19 ani tricoul "diavolilor" (1993-2011, 2012-2013) și s-a săturat să mai urmărească fotbalul chinuit pe care-l arată fosta echipă sub comanda lui Louis van Gaal.

"Zero risc, zero show, zero goluri", a sintetizat Scholes jocul lui United: "E o formație împotriva căreia nu ți-ai dori să joci, dar nici să fii parte din ea. Îi lipsesc riscul și creativitatea. Nu pare că Van Gaal vrea ca jucătorii să se lupte și să înscrie. Eu, sincer, nu mi-aș dori să joc într-o asemenea echipă. Și cred că nici «vîrfuri» de talia unui Van Nistelrooy, Sheringham sau Andy Cole. Rooney n-are nici o vină că nu marchează. Nimeni nu pare în stare să-i paseze decisiv".

"Scholes n-are nici o responsabilitate la United. E plătit de televiziuni ca să critice, să facă audiență. Vorbele lui nu mă dor"
Louis van Gaal, manager Man. United

3 ore şi 37 de minutede joc sînt de cînd Man. United n-a mai marcat. În toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează