INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Se aplică și-n Liga 1? Metodă inedită prin care antrenorul Borussiei îl motivează pe Aubameyang » Ce primește după fiecare gol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 12:04

Antrenorul Thomas Tuchel are soluția gestionării escapadelor lui Aubameyang. Cu cât marchează mai mult la Dortmund, cu atât gabonezul se poate distra în plus.

Pe cât de periculos și prolific este în fața porților adverse pe atât de indisciplinat și aventurier rămâne Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonezul de 27 de ani nu poate fi oprit de nimeni în escapadele sale, însă Thomas Tuchel a descoperit o soluție prin care amândoi să iasă câștigați la Dortmund: dai goluri, ai liber la distracție!

Potrivit Bild, antrenorul Borussiei i-a promis atacantului că-i va acorda învoiri bonus de la programul normal de pregătire al echipei după fiecare meci în care marchează.

"Auba" a făcut-o sâmbătă la 1-1 cu Schalke și a înscris mereu în ultimele 5 runde din Bundesliga, în total 7 goluri. Altă sau alte reușite, cu Hamburg, în etapa intermediară, i-ar aduce o mică vacanță înainte de Paște. Și un stimulent pentru dubla cu AS Monaco, din sferturile Champions League.

L-a și pedepsit

Tuchel a obținut ce-a vrut și cu pedepse. Așa a procedat cu gabonezul, trimițându-l să stea în tribună, pe 2 noiembrie cu Sporting, după o fugă la Milano. 3 zile mai târziu, Aubameyang i-a dat 4 goluri lui Hamburg! Tot antrenorul i-a permis să zboare la Paris, premiu pentru că Pierre a decis jocul cu Ingolstadt, pe 17 martie.

1 gol pe mecie media lui Aubameyang în acest sezon la Dortmund, în campionat și Ligă, 24 plus 7 în 31 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează