INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Se face transferul! Bale pleacă la Real Madrid pe o sumă colosală » Devine cel mai scump jucător din istoria fotbalului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 13:38

Telenovela Gareth Bale pare să ajungă la final, iar galezul este foarte aproape să se transfere la Real Madrid.

Spaniolii de la As au anunţat astăzi că Tottenham şi Real Madrid s-au înţeles pentru transferul fotbalistului, iar Bale va fi vîndut pentru o sumă record de 120 de milioane de euro.

Conform sursei citate, totul se va decide în următoarele zile după ce Tottenham va face 2 sau 3 achiziţii. Primul a fost deja perfectat, iar Soldado a semnat cu Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro. Pe lîngă Soldado, londonezii vor să dea lovitura şi să-l ia şi pe Luis Suarez de la Liverpool.

Abia apoi, Real Madrid şi Tottenham vor bate palma pentru transferul lui Bale. Suma de transfer se ridică la 120 de milioane de euro, în contul acestei sume urmează să vină şi unul sau doi jucători de la Real. Villas Boas este interesat de Di Maria, Coentrao şi mai nou, tînărul Morata.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
rad1cal
rad1cal  •  02 August 2013, 08:10
Postat de chemical_existence pe 01 August 2013, 19:39

Si in legatura cu oamenii celebri si cancerul, stai tu calm ca nu orice ”celebritate” face parte si din elita,lumea e condusa de tipi in negru care probabil nu au aparut in viata lor in media, asta inseamna sa fii cu adevarat ocult, o celebritate care se lafaie prin media nu inseamna ca automat face parte din elita, deci nu are ”dreptul” la tratamente asa cum au adevaratele elite. Tu crezi ca toate descoperirile se publica in reviste de specialitate? Nici pe departe, marile descoperiri sunt ”filtrate” de adevaratii masteri ai lumii si tu, eu si restul se ”infrupta” cu maruntisuri, gen ”medicament care prelungeste viata cu 6 luni in cancerul de san”.

Apreciez ca-ti sustii argumentat parerile insa nu asta era ideea postului meu... Poftim, inlocuieste "cancerul" cu "incalzirea globala" daca te-a nemultumit prima varianta. :p

drimmero
drimmero  •  02 August 2013, 01:23
Postat de sasquatchro pe 02 August 2013, 01:13

Stii ca ma abtin sa comentez pe la articolele despre voi, dar e un muc pe care ar trebui sa-l scobiti, ca la noi ma dispera si ma face cu nervii! :)) Te pup, Sacazuche tata!

duma asta : "comentezi la articolele noastre" precis ai preluat-o de la nebunul ala Magheru. daca ai ajuns sa il copiezi pe ala e rau, rau de tot.

sakazuke
sakazuke  •  02 August 2013, 01:17
Postat de sasquatchro pe 02 August 2013, 01:13

Stii ca ma abtin sa comentez pe la articolele despre voi, dar e un muc pe care ar trebui sa-l scobiti, ca la noi ma dispera si ma face cu nervii! :)) Te pup, Sacazuche tata!

drimmero .......drimmero ......drimmero -drimmero ________drimmero .....:))) BAFTA LA TROFEUL GAMPER

Vezi toate comentariile (72)
Comentează