INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Se măreşte colonia spaniolă din Premier League. Wenger a înregimentat un nou ”tunar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 12:31

Ieri a fost ultima zi de mercato în Europa, iar granzii fotbalului s-au grăbit să aducă jucătorii de care au nevoie. Arsenal s-a înţeles cu Malaga, una dintre revelaţiile UCL, pentru transferul fundaşului Nacho Monreal (26 de ani), pentru suma de aproximativ 9 milioane de lire, informează The Sun.

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, s-a arătat foarte mulţumit de acest transfer, francezul urmărindu-l pe Nacho (9 selecţii în naţionala Spaniei) încă de cînd acesta evolua pentru Osasuna. ”Sîntem încîntaţi de aducerea acestui jucător. Îl urmărim de ceva vreme şi ne va ajuta mult cu experienţa şi calităţile sale. Monreal va aduce un plus defensivei noastre, unde avem ceva probleme”, a declarat Wenger pentru presa engleză.

O dată cu mutarea fundaşului pe ”Emirates”, colonia spaniolă de la Arsenal se măreşte, în lotul londonezilor fiind deja Mikel Arteta (mijlocaş, 30 de ani) şi Santi Cazorla (mijlocaş ofensiv, 28 de ani), ultimul venit în Anglia tot de la Malaga.

În ultima perioadă, în Premier League strălucesc din ce în ce mai mulţi fotbalişti din ţara campioanei mondiale şi europene, printre care: Mata, Romeo, Azpilicueta sau Torres (Chelsea), Michu, Pablo Hernandez sau Chico Flores (Swansea) , Reina, Jose Enrique sau Suso (Liverpool), David Silva sau Javi Garcia (Manchester City).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
drimmero
drimmero  •  01 Februarie 2013, 14:59
Postat de horea.udrea pe 01 Februarie 2013, 12:26

Pfff asta da veste !! Super transfer mai ales ca se accidentase Gibbs ...iar Santos era slab rau acolo in banda stanga :> Go ARSENAL !!!

din pacate nu poate fi folosit in meciurile din Champions League! sper sa joace Vermaelen pe stanga fiindca altfel e de rau acolo cu Andre Santos avand ca adversar direct pe Robben.

sebastianculea
sebastianculea  •  01 Februarie 2013, 13:30
Postat de alex030365 pe 01 Februarie 2013, 12:34

"... in Anglia stralucesc ... Torres..." ala pe unde straluceste ca pe teren nu prea face nimic?

reclame

fosfo1985
fosfo1985  •  01 Februarie 2013, 12:35

doamne ajuta sa isi revina arsenal in retur si sa prinda un loc de ucl, insa mi-e greu sa cred ca chelsea sau tottenham mai pot fi depasite. portughezul a facut treaba buna, tottenham e o echipa constanta, iar arsenal o sa aiba mult de furca, mai ales ca giroud sau podolski nu prea sunt golgheteri, iar walcott joaca bine de 3 ori pe an

Vezi toate comentariile (5)
Comentează