INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG

Se mută la cort! Iarnă grea pentru jucătorii lui Hamburg

Articol de - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 20:45

Vestiarul, piscina, sauna, bucătăria şi sala de forţă vor fi transferate într-un mega-cort întins pe o suprafaţă de 1.700 metri pătraţi


Un necaz nu vine niciodată singur. De parcă nu le-ar fi de ajuns că se zbat în subsolul clasamentului, locul 17 din 18, jucătorii Hamburgului au mai primit o lovitură: se vor muta la cort! Chiar aşa!

În ianuarie, la revenirea din vacanţă, ei nu vor mai putea folosi vestiarele. Din cauza unor ţevi sparte, acestea au fost inundate şi conducerea a hotărît să profite şi să renoveze toate spaţiile de la parterul Imtech-Arena: cabinele, sala de forţă, piscina, bucătăria şi sauna.

Utilităţile vor fi mutate lîngă stadion, dar nu într-o altă clădire, ci în parcarea VIP, într-un cort. Unul imens, întins pe o suprafaţă de 1.700 metri pătraţi.
Lucrările sînt programate să înceapă pe 20 decembrie şi vor dura două pînă la trei luni. Altfel spus, se anunţă o iarnă grea pentru hanseaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Decembrie 2014, 09:27

Nu e vorba de corturi ci de niste containere cum sunt cele de pe santiere, care au tot confortul unei cladiri clasice(apa calda,dusuri,electricitate etc) .

bazileon
bazileon  •  03 Decembrie 2014, 09:26

Asta sa fie necazul lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează