INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Secerat! » Manchester United, afară din Ligă! David Moyes, afară de la United!

David Moyes şi
David Moyes şi "Moartea cu coasa" la ultimul meci pentru United

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 23:43

După 0-2 cu Everton, al 11-lea eşec în Premier, Manchester (locul 7) poate rata şi Europa League. Iar managerul său ar fi fost deja demis. Va fi înlocuit probabil cu Steve Bruce.

Fraţii Glazer, patronii lui United, s-au lămurit ce e cu David Moyes în 347 de zile. Scoţianul, 50 de ani, primul manager pe Old Trafford după 26 de ani de domnie a lui Alex Ferguson, a ratat şi Cupa Angliei, şi Cupa Ligii, şi Liga, iar în Premier a fost un dezastru. Locul 7, cu 11 înfrîngeri şi 6 egaluri în 34 de etape. Calificarea în Champions e compromisă (premieră negativă din 1995), poate pierde şi Europa League.

Duminică, pe Goodison Park (0-2 cu Everton), fosta lui "casă" timp de 11 ani (2002-2013), Moyes a avut chiar în spate, în tribună, o "umbră" ameninţătoare. Un fan rival s-a deghizat în "Moartea cu coasa". Un semn de rău augur. Aseară, toată presa britanică a dezvăluit că Manchester a decis în culise: DM concediat.

Şi va fi înlocuit cel mai probabil, susţine Times, cu Steve Bruce, 53 de ani, 9 sezoane jucător la United, actualul tehnician al lui Hull. Dacă nu, mai sînt 3 nume pe listă: Van Gaal, Klopp şi Blanc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close