INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Secretul din spatele formei lui Messi! Dezvăluiri despre schimbarea făcută de vedeta Barcelonei: "L-a făcut să plângă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 14:23

Medicul Giuliano Poser, la care Leo merge deseori în Venezia, spune că nu este decât o rotiță dintr-o mașină fantastică, recomandându-i argentinianul o alimentație eco.

De când colaborează cu un doctor italian, Messi a scăpat de afecțiunile digestive și de durerile musculare care îl sâcâiau.  a povestit în Corriere della Sera cum l-a schimbat pe argentinian.

"Nu știu cum am reușit să îi câștig încrederea, pentru că niciunul nu vorbește limba celuilalt. Nu sunt un magician, nici vrăjitor, nici guru, detest aceste etichete, însă îmi place să fiu considerat un specialist în medicina sportului și încerc mereu să descopăr cauzele problemelor", a spus doctorul.

I-a schimbat și stilul de viață

Metoda lui Poser permite obținerea energiei maxime din fiecare mușchi și lucrează la prevenirea accidentărilor.

"Îi intrase ceva în cap și cred că s-a chinuit destul de mult până să înceapă. Și îmi imaginez că a vărsat lacrimi amare, pentru că nu doar că i-am schimbat dieta, ci și stilul de viață. Unul complet nou.

Dar nu sunt decât o rotiță dintr-o mașină fantastică, recomândându-i alimente eco, cereale brute, fructe și legume crude, ulei de măsline extravirgin, ouă și pește proaspăt", a adăugat Poser.

"Nu devii un profesionist și nici fenomen precum Messi pentru că mănânci într-un anumit fel. Dar poți rămâne Messi pentru mai multă vreme"
Giuliano Poser, nutriționistul lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  08 Aprilie 2017, 15:22
Postat de arsenie_b pe 08 Aprilie 2017, 15:12

Dar ce manca inainte? Pufuleti si ciocolata?

pizza

arsenie_b
arsenie_b  •  08 Aprilie 2017, 15:12

Dar ce manca inainte? Pufuleti si ciocolata?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează