INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Șeful Barcei, mesaj categoric în cazul transferului lui Neymar » Cum vrea PSG să-l convingă pe starul brazilian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 09:38

Președintele Barcelonei, Josep Bartomeu, îl anunță netransferabil pe brazilianul Neymar, 25 de ani: "Aceste clauze sunt imposibil de plătit". Dar PSG i-a promis tatălui atacantului peste 40 de milioane bonus dacă rezolvă mutarea.

PSG continuă să lucreze din umbră la "operațiunea Neymar". Tatăl atacantului a negociat deja cu parizienii și, susține Catalunya Ràdio, ar fi obținut un bonus consistent din partea șeicilor qatarieni dacă îl convinge pe brazilian să semneze: "Mai mult decât cele 40 de milioane de euro plătite lui Neymar senior de Barça, la transferul din 2013". Numai că președintele blaugrana îi avertizează pe șefii clubului francez că vor încălca regulile UEFA!

"Contăm pe Neymar"

"Cine activează clauza lui Neymar încalcă fair-playul financiar. Aceste sume sunt imposibil de plătit. Reafirm că jucătorul nu e de vânzare, are contract pe 4 ani, contăm pe el și face parte din tridentul nostru. Clauza a crescut din al doilea an al noului acord de la 200 de milioane la 220 de milioane, iar în al treilea va fi de 250 de milioane. Cine nu vrea să respecte ceea ce impune UEFA poate să dea banii", declară Josep Bartomeu. Investiția unui eventual transfer al lui Neymar, cu tot cu taxe și salariul jucătorului, ar fi de 528 de milioane. 

30.000.000 €este salariul net oferit lui Neymar de PSG pentru fiecare din următoarele 5 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează