INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - KOLN 1-1

VIDEO Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Serge Gnabry, Foto: Instagram
Serge Gnabry, Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 11:36 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 11:53

Internaționalul german Serge Gnabry (27 de ani) a fost duminică la „Săptămâna Modei” de la Paris în loc să se concentreze asupra meciului lui Bayern cu FC Koln, încheiat cu scorul de 1-1. Marți a jucat modest, a fost schimbat la pauză și apoi pus la zid de directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Nici nemții nu mai sunt ce-au fost odată. Cu două zile înaintea meciului cu FC Koln, duminică, jucătorii lui Bayern au avut liber, să se odihnească. 

Însă Serge Gnabry a ales să meargă la „Săptămâna Modei” de la Paris, unde a și prezentat o colecție Gucci-Adidas.

Caz incredibil! » Bourceanu și încă 100 de fotbaliști au fost îndreptați de Federație către o Școală de Antrenori din București. După ce au absolvit-o, FRF n-a mai recunoscut-o!
INTERVIU
Caz incredibil! » Bourceanu și încă 100 de fotbaliști au fost îndreptați de Federație către o Școală de Antrenori din București. După ce au absolvit-o, FRF n-a mai recunoscut-o!

Cu două zile înaintea meciului cu Koln, Gnabry a fost la „Săptămâna Modei” de la Paris

Antrenorul Julian Nagelsmann nu l-a criticat, „fiecare poate să-și petreacă ziua liberă cum vrea”, dar a atras atenția că va fi foarte atent la „răspunsul din teren. Dacă e cel așteptat, atunci e ok pentru mine. Dacă nu, avem o problemă”.

Marți, la 1-1 cu FC Koln, Gucci-Gnabry, cum l-au poreclit jurnaliștii de la Bild, a fost cel mai slab jucător al bavarezilor și Nagelsmann l-a înlocuit, prompt, la pauză. 

VIDEO. Rezumatul meciului Bayern - Koln (1-1)

Gnabry, criticat dur: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Iar la final, directorul sportiv Hasan Salihamidzic a dat cu el „de pământ” cu extrema dreapta: „Ce a făcut Serge se cheamă amatorism. Ceea ce Bayern nu este. În ziua liberă te odihnești ca să dai totul la meciul care urmează. I-am lăsat pe băieți să se pregătească de joc, dar trebuie să vorbim. E titlul în joc!”.

Mijlocașul defensiv Joshua Kimmich a criticat și el atitudinea prietenului său cel mai bun, dar și a celorlalți coechipieri: „Am lăsat de dorit în ceea ce privește abordarea, atitudinea și disponibilitatea noastră, va trebui să vorbim despre asta. Este o chestiune de voință!".

5e nota primită în Bild de Serge Gnabry. Adică, „foarte slab”

Citește și:

Tătărușanu, integralist în umilința suferită de AC Milan » Campioana nu mai pățise asta de 19 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  25 Ianuarie 2023, 19:07

lasati baietu' sa se distreze, ca e tanar!

iteodorperrot
iteodorperrot  •  25 Ianuarie 2023, 12:55

Articol fara nici o valoare. Probabil ca reporterul face voluntariat la Ringier ...

username_2
username_2  •  25 Ianuarie 2023, 12:39

Nici nemții nu mai sunt ce-au fost odată, zice dl Botezatu...nici n-au cum să fie din moment ce nu sînt nemți, vezi și directorul sportiv...una-i să fie director sportiv un Franz și alta-i să fie un Hasan, părerea mea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează